Ceasar Dressing

Ceasar Dressing

ingrediënten:

 

  • 100 gr. mayonaise
  • 80 gr. zonnebloem- of rijstolie (olijfolie is te sterk van smaak!)
  • 30 gr. Franse mosterd
  • 10 gr. ansjovis
  • 15 gr. citroensap
  • 10 gr. ahorn- of gembersiroop
  • snuf witte peper

 

Alles goed mengen en eventueel wat verdunnen met witte wijn

 

 

Als je deze dressing zonder ansjovis wilt maken wordt het:

 

  • 100 gr. mayonaise
  • 100 gr. zonnebloem- of rijstolie (olijfolie is te sterk van smaak!)
  • 30 gr. Franse mosterd
  • 2 gr. zout
  • 15 gr. citroensap
  • 10 gr. ahorn- of gembersiroop
  • 5 gr. (2 tenen) knoflook, heel goed geperst (ipv de smaak vd ansjovis)
  • snufje witte peper